Bambus sreče

Ženske vedno rade nekako popestrimo naše stanovanje, da je bolj v stanovanju živahno. Tudi razne rastline lahko popestrijo stanovanje, posebej kakšna lepa zelena lončnica. Pa čeprav vsi ne marajo roža, si bi hitro premislile vse tiste, ki bi slišale, da vam lahko prinese srečo ali bogastvo. Lasten bambus vam lahko prinese vse to, samo v stanovanje ga morate postaviti ter skrbeti za njega.

bambus

To ni zelenje za pande, da ga posadite nekje na vrtu, ampak je rastlina za v stanovanje. Bambus res prinaša srečo, zdravje in bogastvo ter poskrbi za modro energijo v vašem telesu. Mogoče se vam vse skupaj zdi to smešno in ne mogoče, preostane vam samo, da si ga priskrbite. Je starodavna rastlina iz Kitajske, ki vam ne more škoditi. Odganja tudi škodljive snovi iz stanovanja ter uravnoteži prostor.

Pa da vam malo opišem kako zgleda ta bambus sreče, kot mu nekateri pravijo. Mogoče ste ga že imeli kdaj doma ali ga imate sedaj, pa sploh ne veste kako dragocena rastlina je to. Kot prvo, sploh ne rabite nobene zemlje za rože, ker se nahaja samo v vodi oziroma v gobi, ki mora biti vedno vlažna. Dobite stebla, iz stebel poganjajo listi, ta stebla pa so skupaj povezana, da je narejeno nekako v krog. Je pa seveda odvisno koliko stebel imate, za srečo rabite tri, pet za vaše zdravje, za vašo ljubezen ali zakon samo dve stebli, za bogastvo osem, ker pa je devet srečna številka vas bo čakalo zadovoljstvo in sreča. Sedaj pa se sami odločite koliko stebel bambusa je primerno za vaš dom.

Čeprav nimate mogoče najbolj radi rastlin, poskusite nabavit en bambus za vaš dom ter vašo družino. Rastlina ne rabi posebne nege, samo malo poskrbite, da bo živela na mokrem. Ne bo vam prinesla kakšnih uši ali kaj podobnega, je popolnoma zdrava rastlina.