Industrijska rolo vrata

Imate skladišče in neveste kakšna vrata bi imeli? Priporočamo vam industrijska rolo vrata. Podjetje Adoor vam ponuja industrijska rolo vrata znamke Teckentrup, katere so na voljo v različnih dimenzijah in se prilagajajo vašim željam in potrebam. 

Zelo dobra lastnost industrijskih rolo vrat je ta, da so zelo preprosta za uporabo in so zelo ekonomična. Zelo so odporna na udarce in različne poškodbe, ker imajo mikroprofilirano površino. Namenjana so velikim in globokim površinam, katere ponavadi najdemo v večjih industrijskih objektih oziroma skladiščih. Njihova vrata so namenjena ze industrijske objekte, katere imajo prostor v globino objekta omejen.

Industrijska rolo vrata so zelo enostavna za uporabo. Vse kar potrebujemo storiti ponavadi, je le pritisniti na gumb, določena vrata pa imajo tudi senzorje, in ko zaznajo premik pred vrati, se odprejo. Drug namen industrijskih rolo vrat je pa seveda za tovornjakarje. Če imate skladišče in vam tovornjakarji pripeljejo robo, jo boste prevzeli skozi inudstrijska rolo vrata. 

industrijska-rolo-vrata

Sama investicija v industrijska rolo vrata je ponavadi zelo pomembna stvar, če pogledamo iz tehnološke strani. Seveda pa so tudi visok finančni strošek, zato je pomembno, da se pred nakupom pozanimamo, kakšna vrata res potrebujemo in pri kateremu prodajalcu jih bomo kupili. Pozanimati se moramo tudi o specifikacijah, garanciji in ostalih pomembnih stvareh. Industrijska rolo vrata Teckentrup bodo poskrbela za svojo dolgo življenjsko dobo. Ob nakupu boste dobili tudi garancijo in pa vse servise, s katerimi vam zagotavljamo, da bodo vrata dolgo zdržala. Moramo pa še omeniti to, da so industrijska rolo vrata navajene na vse vremenske razmere, tako da nebo prišlo do nobenih poškodb. Še ena zelo dobra stvar, katero moramo omeniti so pa nizki stroški vzrževanja. Praktično vzrževanja sploh ni. 

Industrijska rolo vrata bodo pospešila delo v vašem industrijskem objektu in poskrbela za tehnološki razvoj. Torej potrebujete kvalitetna in ugodna rolo vrata? Obiščite trgovino Adoor še danes in se dogovorite za ponudbo.