Kakovostne kuhinje Nobilia v treh izjemnih stilih

Kuhinje Nobilia so vrhunska izbira za vsak dom, pa naj bo to stanovanje, klasična hiša, podeželska hiša ali pisarna oziroma poslovni prostor s kuhinjo. Vse vrste in stile vrhunskih kuhinj si lahko ogledate na spletni povezavi http://www.varia.si/. Izberete lahko moderne kuhinje Nobilia, klasične ali rustikalne kuhinje vseh barv in iz naravnih materialov ter vrhunske kakovosti. Poleg seveda sodijo še kakovostni gospodinjski aparati, ki vam jih bodo izurjeni mojstri montirali hitro in zanesljivo, pa še garancijo dobite.

kuhinje Nobilia

 

Moderne kuhinje Nobilia so narejene po zadnjih modnih trendih pohištvenega dizajna tako, da imajo lahko različne tematske otoke, ki jih kuhinja potrebuje, od kuhalnega dela, do obednega dela ter še marsikaj, kar si le lahko zamislite. Elementi so tako narejeni, da jih lahko sestavite po mili volji, po vaših željah in pričakovanjih. Največkrat nimajo niti ročajev, saj so dizajni minimalistični in zelo čisti na pogled ter urejeni.

klasične kuhinje Nobilia vsebujejo klasične elemente, ki smo jih zadnja desetletja vajeni, to so razne omarice, del za kuha nje in pomivanje hladilni del, police in predalnikom odcejalniki, kuhinjske nape in pripomočki ter seveda gospodinjski aparati. Moderne kuhinje se trudijo elemente čim bolj racionalizirati ter jih postaviti v višino, ki je najprimernejša za za uporabo, te kuhinje pa so bolj klasične in morda manj praktične.

Rustikalne kuhinje Nobilia pa so seveda namenjene vsem, ki imate domotožje za starinskimi kuhinjami v kmečkem domačem podeželskem stilu, le da so te kuhinje moderne, izgled pa imajo starodaven. So zelo lepe, umetelno narejene z omarami in predalniki ter kuhinjskimi aparati ter nujnimi pripomočki za delo v pravi kuhinji. Večinoma so iz naravnih materialov kot sta les in kovina ter zelo kakovostno narejene.

Neglede na to, katero kuhinjo boste izbrali, so vse kakovostne. Zraven bodite brezplačno svetovanje glede na vaše želje in potrebe. Izbirate pa lahko med zelo različnimi barvami, od naravnih do neobičajnih.