Usnjene sedežne garniture so nezahtevne za čiščenje

Ljubitelji usnjene sedežne garniture dobro veste, da je nakup tega dela pohištva pravzaprav dobra investicija za dobro in udobno počutje. Torej sodite med tiste ljudi, ki cenijo vrhunsko kakovost in dizajn.

Toda tukaj ne mislimo na to, da je usnje drago in rezervirano le za petične in izbrane kupce. Premišljeni potrošniki veste, da imajo udobne in bivanju prijazne usnjene sedežne garniture dolgo uporabno dobo, saj v vašem domu obstanejo tudi več desetletij.

Zakaj izbrati prav usnjene sedežne garniture?

Usnjene sedežne garniture so kljub prefinjenemu in občutljivemu videzu večinoma povsem preproste za čiščenje in vzdrževanje. V večini primerov manjše madeže tekočin in hrane preprosto lahko očistite z vlažno krpo. Nekajkrat letno pa je usnje potrebno negovati s posebnimi vzdrževalnimi sredstvi in kremami.

Ste vedeli, da usnje z leti uporabe postaja vse mehkejše?. Ker je usnje naravni material zagotavlja zračnost in ohranja primerno temperaturo v vseh letnih časih. Usnjene sedežne garniture so največkrat stilsko dovršene in dostikrat predstavljajo zavidanja vredni kos pohištva v središču dnevne sobe

Usnjene sedežne garniture so cenovno dostopne vsem populacijam

Čeprav nekateri menite, da so usnjene sedežne garniture namenjene le tistim, ki imajo debelejšo denarnica, pa vam povemo, da ni ravno tako. Danes v marsikaterem salonu pohištva najdete širok izbor kakovostnih usnjenih garnitur primernih za vsak žep.

V salonih boste lahko našli sedežne v sodobnem ali klasičnem slogu opremljene z dodatnimi funkcijami za še več udobja. Usnje lahko izbirate v številnih barvnih odtenkih, ki bodo zagotovo lepo usklajeni s stilom vašega pohištva.