Avtodomi; najem za nepozabno avanturo

Carthago Slovenija je eden izmed vodilnih podjetji pri nas, ki se ukvarja s počitniškimi vozili in avtodomi. Najem teh nadvse priročnih bivališč na štirih kolesih je v zadnjih letih namreč postalo nadvse priljubljeno opravilo. Temu primerno pa se je začela izpopolnjevati tudi sama ponudba na trgu. Avtodomi (najem ali nakup) so tako vedno bolj dodelani, prostorni in udobni, uporabnikov pa ponujajo številne sodobne tehnološke rešitve. Tako bo vaše bivanje na potovanju zares prijetno, zahvaljujoč skrbni zasnovi bivalnega dela pa se boste počutili kot doma. Današnji avtodomi vam tako omogočajo vrhunsko potovalno izkušnjo in nepozabno počitniško avanturo.

Na pot z avtodomi – najem prinaša številne prednosti

Še pred leti je veljalo, da so avtodomi relativno draga počitniška vozila, ki si jih lahko privoščijo le petičneži. Prav tako pa je med ljudmi obveljala miselnost, da je ta način potovanja primeren le za tiste svobodnjaške posameznike, ki jim nekaj dni brez tuširanja ne predstavlja nobenega problema.

A v zadnjem času se je dojemanje avtodomarstva popolnoma spremenilo, še več – celo tako je napredovalo, da si ga privoščijo tudi tisti, ki so prej uživali zgolj v luksuzu hotelskih resortov. Avtodom namreč, pred ostalimi nastanitvami, nudi kar največ zasebnosti in popolne svobode na potovanju. To pa je tudi tista glavna prednost, ki je prepričala vse dvomljivce.

Seveda si nakupa tega vsestranskega vozila ne more privoščiti vsak, ki bi si želel izkusiti čare, ki jih ponujajo avtodomi. Najem je zato najboljša rešitev, ki pa prinaša tudi druge prednosti. Je cenovno veliko ugodnejša rešitev kot nakup, poleg tega pa nimate nobenih stroškov vzdrževanja. Ko si zaželite potovanja zgolj pokličete svojega ponudnika, rezervirate vozilo in se nato z njim odpeljete novim dogodivščinam naproti. Po zaključenem oddihu vozilo vrnete na dogovorjeno mesto in do naslednjič z njim nimate nikakršnega dela več.

Izkoristite vse, kar vam ponuja avtodom

Prav nobena druga oblika potovanja ne združuje toliko funkcionalnosti in prednosti kot ravno izposoja avtodoma. Današnji avtodomi so namreč zelo prostorni in kar se da funkcionalno dizajnirani. Dobro opremljena kuhinja, udobni spalni prostori in sanitarije bodo poskrbeli za vaše maksimalno udobje med preživljanjem počitnic. Na voljo so vam različno veliki modeli, ki bodo poskrbeli za odlično počutje vsakega posameznika. Kamper je primeren za namestitev 4 odraslih oseb. Manjša počitniška vozila so prostorsko zelo dobro izkoriščena in glede na omejen prostor, zagotavljajo zares visoko stopnjo udobja. Kar največja izkoriščenost samega prostora je zagotovljena s številni predali in shrambami, ki so namenjene shranjevanju hrane, oblek, obutve, pa tudi koles, smuči in druge opreme.

avtodomi najem 1

Ne glede na to, za katero počitniško vozilo se boste odločili, ste lahko prepričani, da boste z njim doživeli nepozabno počitniško izkušnjo. In kaj vse vam zagotavljajo avtodomi? Najem tega praktičnega vozila vam bo prihranila marsikatero organizacijsko skrb, s katero bi se morali ukvarjati med bivanjem v hotelu. Ko vam določeno mesto začne presedati, se enostavno odpeljete drugam. Ogledate si lahko prav vse naravne ali kulturne lepote, ki vas zanimajo. Pri tem pa ne rabite skrbeti, ali boste zamudili na večerjo. In kar je najpomembnejše – ves čas tega sveta vam bo na razpolago samo za vaše najbližje.