Kvalitetni namizni žar

Nekateri zelo radi v poletnih toplih mesecih zunaj pripravljajo razne jedi. Najlepše je, če lahko nekje zunaj zakurimo žar in si pripravimo za sebe ali prijatelje sočne jedi iz žara. Tako ne rabi pripravljat jedi v kuhinji in naša kuhinja ostane čista. Ampak vsi nimajo te možnosti, da bi imeli svoje dvorišče in bi lahko zunaj pekli na žaru. Za vse tiste pa je tukaj namizni žar, ki je tudi zelo dober in lahko ga postavite povsod. Prav tako, ga daste v avto in lahko greste kam v naravo ob reki in uživate.

Namizni žar je danes kar pogosto že v uporabi. Saj je zelo priporočljiv, enostaven za uporabo in lahko ga pospravimo povsod. Nič ni drugačen od ostalih žarov, tistih, ki ga imamo zunaj in moramo zakuriti. Tukaj so jedi isto okusne, prav tako sočne, lahko rečemo, da v jedeh ni razlike. Namizni žar je dražji, ampak se vam splača ga kupit. Če pogledamo tiste male navadne žare, ki ga tudi lahko damo v avto in gremo povsod z njim. Ti niso tako kvalitetni, moramo jih pogosto menjavat, prav tako rabimo sabo drva in oglje. Potem pa je tukaj še čiščenje in vse ostalo. Pri namiznem žaru pa je vse bolj enostavno in lažje. Tako čiščenje, ne rabimo drv, ker so na plin.

namizni žar

 

Namizni žar lahko postavimo povsod, prav tako v stanovanju na mizo. Tukaj se ne bo kadilo, kot pri ostalih žarih. Če smo doma v bloku, ga postavimo zunaj na balkon in prav tako ne bo smetal dim sosedu. Edino ga bo vabil vonj od jedi, ki prav vabi ljudi. Ko vse končate, ga samo malo obrišete, ker tukaj se jedi ne prijemajo, ker je plošča zelo enostavna za samo čiščenje. Ker to niso ne vem kako veliki žari, lahko namizni žar pospravite povsod, kjer imate vsaj malo prostora v stanovanju.