Peskalnik – nepogrešljiv industrijski stroj

Ustrezna predpriprava različnih materialov je ključna pri doseganju visoke kakovosti končnega izdelka. Peskalnik je tako eden izmed nepogrešljivih industrijskih strojev, ki se uporablja predvsem za predpripravo površin kovinskih kosov, ki služijo za izgradnjo novih različnih izdelkov. Njegova naloga je, da s pomočjo izbranega medija obdela površino obdelovanca na tak način, da je le ta pripravljen na nadaljnjo obdelavo, kot je barvanje in lakiranje. Na račun peskanja se površina materiala očisti in postane nekoliko bolj groba. To pa je tudi razlog, da se nanjo barve in laki veliko bolj učinkovito primejo, končni produkt pa je veliko bolj odporen.

Pri podjetju Blast Tehnik pa so šli še korak dlje. Ker se zelo dobro zavedajo, kako pomembno vlogo igra čisto vsak korak, ki vodi do nastanka izdelkov, ki jih nato uporabljamo prav vsi, so razvili svoj unikaten peskalnik. Svojim strankam ponujajo tako serijske stroje za peskanje kot tudi ”custom made” različice, ki so posebej prilagojene posamezni stranki.

Zakaj izbrati stroj za peskanje po meri

Peskalnik izdelan po meri naročnika je v popolnosti prilagojen potrebam in zato v kar največji meri optimizira sam delovni proces. Vsi peskalniki po meri so razviti in projektirani na ključ. To pomeni, da tehnologi za vas razvijejo idejo, slednjo pa tudi izvedejo. Hkrati vam zagotavljajo tudi vso potrebno podporo in servis v primeru, da pride do kakršnekoli okvare. Tako poleg samega stroja pridobite tudi zvestega partnerja.

Na voljo so vam ročni, avtomatski ali robotizirani sistemi peskanja. Pred izbiro se je seveda smiselno pozanimati s strokovnjaki, ki bodo glede na naravo vašega dela in potreb točno vedeli, kateri sistem je najbolj primeren za vas. Zahvaljujoč uporabi najsodobnejše tehnologije, vam peskalniki nudijo izredno prijazno uporabniško izkušnjo, optimizacijo dela in boljše končne rezultate. Po meri se lahko izdela stroje za obdelovance vseh oblik in dimenzij. Sami peskalni stroji pa zagotavljajo 100% ponovljivost in kvaliteto obdelave. Prav tako pa lahko pri Blast Tehniku vedno dobite vse obrabljive rezervne dele.