Plinske kuhalne plošče

Plinske kuhalne plošče
Če si v kuhinji želite udobja, sproščenosti in dobrega vzdušja, je morda čas, da si omislite plinsko kuhalno ploščo Miele. Zakaj ravno plin? Ker je učinkovit in okolju prijazen. Za razliko od proizvodnje električne energije med njegovo pretvorbo ne nastajajo nobene škodljive snovi. In če ob omembi plinskih kuhalnih plošč pomislite samo na tegobe, kot je neudobno in dolgotrajno prižiganje, še niste slišali za Mielejeve kuhalne plošče, ki so inovativne in izjemno enostavne za uporabo. Takšna plošča bo pošteno olajšala vaše delo v kuhinji, vi pa boste spočiti in zadovoljni.

Brezhibna varnost in udobje
Značilnosti opreme so odvisne od modela, zato je od vas odvisno, kakšne vrste plinsko kuhalno ploščo si boste omislili. Plinske kuhalne plošče Miele, ki so opremljene z elektroniko, poskrbijo za brezhibno varnost in udobje. Funkcija QuickStart skrbi za hitrejši vžig, funkcija GasStop & ReStart pa za avtomatski ponovni vžig, če se slučajno zgodi, da plamen ugasne. Pozabite na pritiskanje in zadrževanje gumba za vžig, vse plinske kuhalne plošče z elektroniko lahko vklopite posebej enostavno in udobno. Nekateri modeli imajo tudi možnost nastavljivega zvočnega signala in prikaz visoke temperature. Za varnost je brezhibno poskrbljeno, zato ste lahko popolnoma brezskrbni. Plinske kuhalne plošče Miele so namreč opremljene z električnim varovalom vžiga, ki preprečuje nadaljni dovod plina v primeru, da plamen ugasne zaradi prepiha ali drugih dejavnikov.

Plinske kuhalne plošče

Mielejeve plinske kuhalne plošče kot tudi sama znamka prinašajo brezhibno delovanje, inovativnost in udobje. Opremljene so z emajliranimi nosilci za posodo, izdelanimi iz litine, ki so robustni in vzdržljivi. Pomivate jih lahko enostavno in učinkovito; preprosto pomijte jih v pomivalnem stroju. Prihranili boste ogromno dragocenega časa in morebitne slabe volje. Z nakupom takšne plinske kuhalne plošče si zagotovite najboljšo kakovost z dolgo življenjsko dobo. Nekateri modeli imajo tudi prevleko PerfectClean, ki lajša čiščenje, saj jo odlikujejo čudovite lastnosti proti prijemanju. Kakršnihkoli zadržkov pri kuhanju, da bi preveč umazali kuhinjo, se lahko sedaj za vselej znebite. Kuhalne plošče Miele nudijo gorilnik za vok v dveh različicah: enojni gorilnik z enotnim uravnavanjem moči za oba kroga plamena in dvojni gorilnik, pri katerem lahko kroga plamena uravnavate ločeno. Preizkusite se v receptih, ki se jih še nikdar niste lotili in uživajte v prvinskih okusih domače kuhinje.