Povečanje dojk naredi prsa bolj čvrsta in lepša

Povečanje dojk je postopek, ko se na določen način povečajo prsa, teh načinov pa je več, med njimi so najpogostejši s prsnimi silikonskimi vsadki. Veliko žensk ki želi, da bi imele enako velike prsi kot so jih imele pred dojenjem ali med njim, zato se odločijo za povečanje dojk tudi s pomočjo operativnega posega in vsadkom iz silikona.

povečanje dojk

Zakaj bi si ženska hotela povečati prsa? Največkrat gre tukaj za izgled. Če ženska preveč sli prehitro shujša, se drastično zmanjša tudi oprsje, kar žensko običajno moti. Dojke se lahko tudi zelo povesijo, kar lahko nastane tudi s  starostjo ali zaradi premalo gibanja in telovadbe. Ki tudi povečujeta prsi, saj krepita prsne mišice. Povečanje dojk je  velikokrat rešitev prav za povešen prsi, saj jih napnejo in njihovo obliko držijo ves čas.

Ženske velikokrat  za povečanje dojk uporabljajo tako imenovane push up nedrčke, to so košarice, posebni nedrčki, ki porinejo prsa navzgor in jih naredijo polnejše. Ko pa nedrčka ni več, se prsa spet povesijo, zato to ni najboljša rešitev za ženske, ki želijo imeti dojke vedno polne in takih oblik, kot menijo, da je za njih najlepša.

Povečanje dojk s silikonskimi vsadki je varna in je boljša rešitev, kot na primer rešitev, ki jo uporabljajo v Ameriki z vsadki iz fiziološke raztopine, saj silikonski vložki ohranjajo obliko in so na otip takšni kot naravno tkivo dojke. Zato se razlika ne občuti in so silikonski vložki zelo cenjeni pri ženskah.

Če ste kdaj v dilemi, ko se opazujete v ogledalu, kaj je za vas bolje, povečanje dojke ali povečanje dojk, je odgovor samo v vas samih, kaj vam bo povečanje dojk prineslo v življenju, kakšne izboljšave? Če boste veliko bolj zadovoljne s seboj, bolj samozavestne in si všeč, potem boste k sebi privlekle tudi take stvari. Vesele in polne lepote, zato se pa res splača, mar ne?