Smrekovit izdelki so pomagali že številnim Evropejcem pri težavah z zdravjem

Smrekovo mazilo in vsi ostali Smrekovit izdelki so plod izročila njihovih prednikov, lastnega znanja ter dolgoletnih izkušenj s smrekovo smolo. Smrekovit.si izdelke najdete tukaj. Izključno izdelke s smrekovo smolo izdelujejo že od leta 1990, ko je Ivo Konc v Naklem pri Kranju začel izdelovati prvo smrekovo mazilo. Cena izdelkov je nizka, kljub njihovi vrhunski kvaliteti. Skupna lastnost vseh izdelkov je vsebnost prave smrekove smole iz slovenskih gozdov. Smrekovit izdelki so povsem naravni in ne vsebujejo nobene umetne snovi. Ker vsi Smrekovit izdelki vsebujejo pravo smrekovo smolo, so učinki vseh izdelkov enaki, razlikujejo pa se po svojih lastnostih in načinu uporabe.

Smrekovit izdelki
Smrekova smola kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev. Izdelki, ki jih proizvajajo imajo bodisi certifikat BIO Slovenija, bodisi VEGAN Slovenija.
Smrekovit izdelki (smrekova krema in smrekovo mazilo) imajo BIO certifikat za naravno kozmetiko z bio sestavinami, saj je 100 % sestavin v izdelkih naravnih in 75 % sestavin iz ekološke pridelave.
100 % sestavin v Smrekovit izdelkih je naravnega izvora, skoraj vse sestavine pa so tudi rastlinskega izvora, razen čebeljega voska. Zato imajo Smrekovit izdelki brez čebeljega voska tudi certifikat VEGAN, ki tudi zagotavlja, da nobena sestavina v Smrekovit izdelkih ni testirana na živalih ali pridobljena z izkoriščanjem živali.
Vsi postopki proizvodnje potekajo z veliko skrbnostjo in natančnostjo in ročno, zato v vsak izdelek dodajo delček sebe. Prav vsak posameznik se lahko v določenem trenutku znajde v težki socialni situaciji. Če ste se v takšni situaciji znašli vi, jih kontaktirajte in poskrbeli bodo, da boste dobili brezplačno smrekovo mazilo. Cena njihovih izdelkov je nizka, ker želijo omogočiti dostop do učinkovitosti smrekove smole vsem ljudem. Smrekova krema Smrekovit je popolnoma naraven izdelek, katerega glavna sestavina je smrekova smola. Oblika kreme omogoča, da se hitro absorbira v kožo. Zaradi te lastnosti ima močno in dolgotrajno delovanje.