Ali je SMS vedeževanje točno in zanesljivo

Ali SMS vedeževanje dejansko deluje kot je tale povezava https://www.astrolife.si/vedezevanje/sms_vedezevanje? Ali lahko ljudje napovejo prihodnost drugih? Je kdaj res koristno? Če deluje, katera vrsta je najboljša? Tarot? Hiromantija? Čajni listi? In kako veš, če je vedeževalka, h kateri greš, dobra in obvladuje SMS vedeževanje? Včasih bo ena oseba lahko natančno napovedala, kaj se bo zgodilo drugi osebi. Včasih pa se napovedi morda ne bodo “uresničile” ali pa se bodo zgodile na načine, ki niso bili predvideni. In zato bi se lahko vprašali, v katerih okoliščinah vedeževanje deluje in v katerih ne?

SMS vedeževanje
Resnica je, da se nenehno premikate in spreminjate, kar se vam dogaja. Stvari, ki se danes pojavljajo v vaši prihodnosti, se morda dejansko ne zgodijo. Morda boste nekaj spremenili v svojem pristopu do svojega življenja ali v svojem sistemu prepričanj ali v svojem energijskem polju, kar ima za posledico drugačen izid od tistega, ki ga je napovedalo SMS vedeževanje.
Lahko se odločite, da rezultat ni tak, kot bi ga želeli izkusiti in lahko naredite spremembe, ki bodo preprečile, da bi se SMS vedeževanje zgodilo. To je zelo zanimivo vprašanje, ali je vedeževanje koristno? Nekateri izmed vas ste sprejeli odločitve, preden ste prišli v svoja fizična telesa, odločitve o dogodkih in okoliščinah, ki jih boste zagotovo doživeli in ki ste jih vključili v celoten načrt svojega življenja. Morda ste se odločili, da boste uspeli na določenem področju, na primer v uprizoritvenih umetnostih ali politiki ali pri delu v medijih in morda se zdi, da se vam ta uspeh preprosto pade na svoje mesto, brez kakršnega koli očitnega boja ali skrbi z vaše strani.
Ko imate trdno izbiro življenjske poti, lahko oseba, ki je razvila svoje intuitivne sposobnosti, zlahka prebere to o vas. Kot da to energijo nosite na svojem področju. Nekateri od vas nosite energijo blaginje, nekateri slave, nekateri skrbi za otroke ali ljubezni do narave. Obstajajo vse vrste energij, ki jih bogastvo lahko nosite’ in jih lahko vidijo ljudje, ki zaznavajo energijo skozi SMS vedeževanje. Energije, povezane s konfliktom ali bojem, jezo ali žalostjo, so prav tako lahko močne in zlahka berljive.