Zobni implantati za popoln nasmeh

Če sanjate o popolnem nasmehu in samozavesti glede vaših zob potem so zobni implantati prava rešitev za vas. Ta sodoben način reševanja brezzobosti, saj je neke vrste zdravljena v obliki nadomestka izgubljenega zoba. Zahtevajo popolnoma isto higieno kakor vsi drugi naravni zobje. Res pa je, da so zobni implantati zelo drag način zdravljenja, ker zahtevajo malo več pozornosti, zato če vas zanimajo najboljše ponudbe v Sloveniji, lahko na spletni strani Kirurgija Debevec izpolnite brezplačen in neobvezujoč obrazec. Odgovor boste dobili v zelo kratkem času.

 

Kdaj pa so zobni implantati potrebni? Za ta poseg se ponavadi odločimo, ko nam izpade več kot eden zob, oziroma kombinacija večih. Zobni most, krona in podobno so tudi ena izmed drugih rešitev. Njihova vgradnja deluje tako, da zobozdravnik najprej pregleda rentgenski posnetek obeh čeljusti in na podlagi tega oceni kakovost kosti, ter naredi natančen načrt postopka. Vgradijo se izvaja pod lokalno anestezijo, da je lahko postopek neboleč in kratek.  Po tem, ko so zobni implantati vgrajeni se prične postavljanje mostička ali krone. Nekaj dni po operaciji je dobro, da jemo mehko ali tekočo hrano in se izogibamo žvečenju, ter trdi hrani, saj se bodo tako rane lahko najhitreje zacelile. 

Kakšne prednosti prinesejo zobni implantati? Zobni implantati nam izboljšajo videz, ter povrnejo izgubljeno samozavest, ima isti občutek in funkcionalnost kot navaden zob, so zelo vzdržljivi in zagotavljajo trajno rešitev, obdržijo naravno obliko obraza, ščitijo naravno kost, preprečujejo propadanje čeljusti okoli kosti, izboljšajo govor in ščitijo zdrave zobe. Več o njih si lahko preberete na spletni strani Kirurgija Debevec. Zobni implantati so res super zadeva nadomeščanja izgubljenega zoba, s katero ne moremo nič izgubiti. Pazite, da boste izbrali dobrega ponudnika, saj vas lahko kdo dokaj hitro zavede. Najbolje je, da se za ponudbe pozanimate pri osebnem zobozdravniku, ali pa vprašate za izkušnje koga, ki je ta poseg že opravil.