Izdelava koledarja je še vedno ‘in’

Morda se bo marsikdo vprašal, komu je izdelava koledarja, ob vsej moderni tehnologiji sploh smiselna, pa vendar je to mišljenje precej napačno. Koledar na magmamedia.si/izdelava-koledarja/ je namreč mogoče prilagoditi še tako zahtevnim željam in zahtevam posameznika in iz njega ustvariti povsem unikaten izdelek.

Pri medijski agenciji Magma media vam z digitalnim ali offset tiskom na različne podlage omogočijo izdelavo kakovostnega koledarja, primernega tudi za darila poslovnim partnerjem. Izdelava koledarja pa bo z njihovim kreativnim svetovanjem in oblikovanjem postala tudi odlična ideja za poslovno ali klasično darilo. Vsak koledar je namreč mogoče personalizirati ter ga tako približati tistemu, ki mu ga namenjate. Seveda pa ga lahko izdelate tudi sami zase.

Izdelava koledarja kot način zbiranja fotografij

Vaša naloga je izbrati dvanajst različnih fotografij po vaši presoji, pri podjetju pa vam bodo nato v le enem dnevu natisnili koledar. Motivi so lahko različni, ljudem blizu so motivi narave, atraktivnih znamenitosti na različnih destinacijah, nekateri preferirajo floro, drugi pa ljubke živalske mladiče. V kolikor poznate kakšno romantično dušo, pa ji lahko izdelate koledar s sončnim vzhodom in zahodom ter slikami eksotičnih peščenih plaž. Poleg klasičnih koledarjev so priljubljeni tudi setveni in promocijski koledarji, ki predstavljajo podjetje ter so tako dobra investicija v promocijo.

Koledar je lahko tudi personaliziran, z osebno noto pa še dodatno pridobi na svoji vrednosti. Vključite lahko slike iz mladosti, pomembnih prelomnic, ki so vam ali osebi, kateri je koledar namenjen pomembni. Na tak način to ni več zgolj koledar ampak lep spomin, ki ga je vredno obesiti na vidno mesto.

Ko izberete fotografije, ki jih želite vključiti v koledar, oddate naročilo ali povpraševanje kar preko obrazca na spletu. Strokovnjaki za digitalni marketing pa vam bodo pripravili ponudbo ter nato natisnili koledar. Tako boste do svojega koledarja prišli že v 24 urah.

Pri izbiri fotografij za vaš koledar bodite kreativni, domišljiji pustite prosto pot, saj bodo pri izdelavi koledarja upoštevane vse vaše želje, poleg tega pa je njihova vrhunska izdelava tudi ugodna.